Aamupaino - 1,5 kg eilisestä smiley Myönnän kyllä sen, että miinuskaloreilla menin reilusti, kun ei ollut nälkä, niin ei tullut syötyä. Tänään olen koittanut syödä reilummin, tosin syömiset ovat olleet aika lailla maitotaloustuotteita.

Aamupalaksi söin kotona Ehrmannin jogurttirahkaa, johon sekoitin 1,5 rkl kauralesettä ja join kupillisen kahvia ykkösmaidolla. Eli täysin rasvattomilla tuotteilla en ole mennyt, vaan tuotteet ovat olleet vähärasvaisia (rasvapitoisuus n. 1-2 g/100g). 

Töissä söin aamupalalla lautasellisen Arlan luonnonjogurttia (rasvaa 2%), 3 siivua pekonia, 1 keitetyn kananmunan sekä kupillisen kahvia kevytmaidolla. 

Kymppikahvilla join taas kupillisen kahvia kevytmaidolla, söin vähän raejuustoa sekä luonnonjogurttia. 

Välipalaksi söin iltapäivällä jogurttirahkaa ja kupillisen kahvia ykkösmaidolla. 

Nyt illalla ajattelin paistaa porsaan ulkofileepihvejä ja syödä sen verran kuin hyvältä tuntuu. Kello tosin on jo aika paljon, että tuskin valtavia määriä syön kuitenkaan. Säännölliset ruokailuajat ovat kyllä hakusessa, mutta kun on koko ajan menossa, ei oikein ehdi syödä säännöllisesti. Tähän ongelmaan pitää pureutua seuraavaksi. 

Iltapäivällä kävin taas kaupassa ja ostin vähän täydennystä jääkaappiin. Eli proteiinipitoinen hyökkäysvaihe on menossa ja ostoskärryyni keräsin jogurttirahkaa 0,9%, maitorahkaa 0,2 %  ja 0,3%, laktoositonta piimää, porsaan ulkofileetä, naudan ulkofileetä, luomu naudan jauhelihaa 12%,  pakasteseitä, vaaleaa pakastettua tonnikalaa sekä pakastekirjolohta. Nyt pitäisi jääkaapissa olla sen verran tavaraa, että noilla ainakin viikonloppuun tai ehkä jopa ensi viikon alkuun selviän. No noilla määrillä mitä nyt olen syönyt, selviän varmasti. Ruoan määrää kyllä lisään, ettei säästöliekki pääse yllättämään.