Aamulla vaaka näytti - 2,3 kg lähtöpainosta ja eilisaamun punnituksestakin on tippunut painoa siis 800 grammaa. Suunta on tällä kertaa ainakin oikea :)

Aamupalaksi nautin taas kahvia ykkösmaidolla ja yhden jogurttirahkan kera kauraleseen. Töissä söin toisen aamupalan, joka oli maustamatonta jogurttia, hieman munakokkelia, yksi prinssinakki ja pekonisiivu sekä kupillinen kahvia. Toisella kahvipaussilla nautin lisää jogurttia ja kupillisen kahvia. 

Nyt kotona olisi sitten tarkoitus syödä vähän parempi ateria. En ole vielä ehtinyt miettiä mitä syön. Varmaankin sitä eilistä porsaansisäfileetä, savulohta ja kananmunia.

Ai niin, porsaanliha ei löydy Dukanin 100 ruoka-aineen listalta, mutta koska kinkku on sallittua ja tuossa porsaanlihassa oli suurin piirtein saman verran rasvaa kuin kinkussa, niin syön myös silloin tällöin porsaanlihaa. Myöskään pekoni ei ollut rasvatonta tai file- tai kalkkunapekonia, mutta sallin itselleni noista pienet rasvamäärät kuitenkin. Silmät ja iho alkavat kuivaa, jos en saa mistään rasvaa.